top of page

HIGHLIGHTS

Babylights, teasylights, faceframe, 3/4 folie, 1/2 folie, wat is nu het verschil?

 

Highlights zijn tegenwoordig niet zomaar folies in het haar plaatsen, de behandeling heeft wel een update gehad. Ik zet highlights standaard erg fijn in het haar waardoor het er heel natuurlijk uitziet. Highlights reken ik  niet per folie. De prijs is gebaseerd op zoveel mogelijk highlights in je haar zetten als nodig. Op deze manier krijg je een heel natuurlijke uitziende kleuring. Na het highlighten gebruik ik vaak een toner en/of een root-smudge om de eventuele harde lijnen te vervagen zodat de uitgroei iets zachter en natuurlijker oogt, op deze manier heb je veel langer plezier van je kleur.

Bij een 1/2 highlight doe ik het bovenste gedeelte van het haar en de contouren.

BALAYAGE

Balayage, voor een sunkissed effect.

Balayage is een manier van het haar kleuren dus niet een kleur an sich. Balayage is Frans voor 'vegen' en is een techniek waarbij de kleur met een kwast uit de vrije hand op het haar word aangebracht. Zo creëer je een zachte, subtiele overgang in het haar van donker naar licht. Deze techniek is van een trend inmiddels naar een salonklassieker verschoven. Het vergt weinig onderhoud, omdat het heel natuurlijk oogt. 

Bij een 1/2 Balayage doe ik een gedeelte van het haar. Dit kan je bijvoorbeeld afwisselen met je grote afspraak waarbij je weer al het haar meepakt.

GLOSS KLEURING, UITGROEI-KLEURING OF HELE KLEURING

Gloss kleuring

Dit is een demi-permanente haarkleuring. Deze kleuring zal langzaam vervagen door het wassen van je haar. Deze behandeling is ideaal voor als je nog nooit je haar gekleurd hebt, maar graag eens wat anders wil proberen. LET OP: met deze kleuring kun je het haar niet oplichten alleen donkerder kleuren.

 

Uitgroei-kleuring

Bij deze afspraak kleur ik alleen de uitgroei. Dit is bijvoorbeeld voor de klanten die de grijze haren willen wegwerken. Het kleuren word gedaan met verf. Deze afspraak kun je niet boeken voor de uitgroei van highlights of balayage.

 

Hele kleuring​

Een volledige egale, permanente haarkleuring van aanzet tot punten.

TONER

Waarom en wanneer gebruik je een toner?

 

Een toner versterkt het effect van een highlight of balayage behandeling en zorgt ervoor dat ongewenste kleurtinten uit het haar worden verwijderd. Een toner kan na een aantal weken opnieuw worden ingezet, om de haarkleur op te frissen en te beschermen tegen vervaging. Ik raad daarom aan om elke 2/3 maanden even langs te komen om bij te tonen. Zo hou je jouw kleur mooi en is het niet nodig om de warmte in je lokken weer lichter te maken.

bottom of page